torsdag 27 augusti 2015

Gunnars Trophy avgjort

2015 års Gunnars Trophy avgjordes i går på anrika Kungliga Drottningholms golfklubb. I ett fint men lite svalt väder svingade 9 deltagare sin klubbor efter bästa förmåga. Den som förmådde bäst var det alltid så stabile golfaren Peter Åberg som lyckades peta in 31 poäng. Ett stort grattis till Peter.
Sämre gick det för Claes som lyckades komma sist vilket då innebär att han blir nästa års arrangör. Det blir första gången för honom och det skall bli intressant att se vart 2016 års tävling kommer att avgöras.
Här ser ni den glade segraren i mitten flankerad av förre årets vinnare Roger till vänster och den sen tidigare tvåfaldige mästaren Tom till höger. De blev placerade i samma boll och med sådana kämpar vid sin sida så blev Peter såklart sporrad.

Vi börjar ju bli till åren och det knorras lite här och där om ont i leder. Jag har också haft problem med speciellt vänster armbåge tills min sjukskötande fru tipsade om att äta strandnypon och när jag började med det så vips, på två veckor var problemen ur världen. Prov ni också som har ont. Jag köper mina Nypozin på Life hälsokost


Helgen närmar sig och det drar ihop sig till surströmmingskalas för att sedan förmodligen dra ut en sväng med Nalle McLoies då vädret verkar bli fint. 

Idag blir det att baka bullar och testa vår nyinköpta hushålls assistent. Sedan blir det att slänga ihop en paj till älsklingen som senare på kvällen kommer hem från golfbanan. I morgon är hon ledig och då blir det att förbereda utflykten under helgen. Det är mycket nu.

Kinas ekonomi har bedarrat men det ruskas väl om snart igen. Så är det med pengar de kommer och de går precis som lyckan och vem som över den rår vet inte du och vet inte jag.

Malmö gick vidare till Champions league gruppspel, vilket så klart är kul. Svensk fotboll har flyt just nu. Hoppas det håller i sig över kvalmatcherna till EM 8 sep mot Österrike respektive 12 oktober mot Moldavien.

Dagens roliga historier får dagen till ära komma bli uttalanden från Göran Zakchrisson som under stundom syns på nämnda Kungliga Drottningholms GK:

- Det är ovanligt att golfare kommer från London. Där finns ju så mycket annat att göra som till exempel att äta hamburgare
- Den bollen kommer att rulla tills den stannar
- Där ligger en PUB bakom green. Det märkliga med den är att går man in där kommer man aldrig ut.
- Bollen skall lyftas från bunkern så att den landar på green som en fjäril med ömma fötter.

Ha de gott 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar