tisdag 22 december 2015

Kortaste dagen

Årets längsta natt eller årets kortaste dag det är bara att välja. Nu är vi i alla fall förbi för denna gång. Dagarna blir bara längre nu ett halvår framåt.


Dagarna bara rusar iväg inte bara för att dom är korta utanför att det finns så mycket trevligt att göra. Som i fredags var vi och besökte revyn "Alltid ere nått" som framfördes av Club 96 här i Åkersberga. Ett revyspektakel med mat och det var mycket trevligt och roligt och underbart att bara skratta några timmar.
På söndagen vart det julstämning med att Sjunga in julen i Österåkers kyrka. Två körer och en blåsorkester, mycket stämningsfullt.
Söndagen bjöd också på en rejäl överraskning, vatten läcka utanför huset så vi var utan vatten hela söndagen till långt in på natten mot måndagen. Tänk vad snopen man blir när något i vårt sårbara samhälle försvinner. Inte ens kaffe gick det ju att koka. Nu löste vi det med ett antal hinkar fyllda med vatten hämtade från föreningslokalen.


Under veckan för övrigt har det gymmats, plockat med ditt och datt inför kommande helg som vi tänker förlägga till Stavanger i Norge.Norges främsta läkare heter Magne Syl och Alve Dån

Ha det gott1 kommentar:

  1. Vilken helt fantastisk tanke som infunnit sig gång på gång i dag: Vi går mot ljusare tider. Jippiiiii!

    SvaraRadera