måndag 21 september 2015

Den är här nu, hösten

Fukten lämnar inte marken trots solen med sina strålar gör vad den kan. Det mörknar och gulnar i blommor och blad. Det faller sönder och förmultningen tar ett oåterkallelig grepp om trädgårdens och skogens växter.

Tonen i ljuset blir mer blå än som på sommaren gul och kylan kommer sakta in i vårt medvetandeDen är här nu, hösten.Lyssnade lite på budgetdebatten idag. Det slår mig då att dagens politiker är väldigt unga. När jag var ung tyckte jag att politikerna var gamla gubbar och gummor. Var och och framför allt när hände detta. Har jag sovit bort ett generationsskifte?

Läste att U2 konserten på Globen i går fick ett adrupt slut då hela Globen fick utrymmas då det setts en pistolbeväpnad man inne på arenan. Nu verkar det som om mannen var en polis. Ja, ja ibland ställer skräcken och rädslan till spöken som inte finns. Bort dumma spöke för du finns ju inte.

Klippte gräset idag. Man tror varje gång att nu var det nog sista gången för i år men det blir säkert ett par vändor till innan det är över.

Ha det gottInga kommentarer:

Skicka en kommentar