tisdag 29 mars 2016

Fina påsken är nu passerad

Den tidiga påsken har passerat. Jag förväntade mig en kall kylig påsk när vi stävade söder över till Bråvikens golf klubb med vår kära husbil Nalle. Fredagen var regnig, köig och kall.

Sen kom påskafton med uppsprickande molntäcke fint väder, trevligt sällskap och en skön årspremiär golfrunda.
På påskdagen fortsatte med sol om än lite blåsig till en början. Vi stävade hem i betydligt bättre trafik än på nervägen. Hemma vid blev det ny årspremiär nu grillning. Vi kunde till och med sitta ute och äta.

Annandagen fortsatte nu ännu varmare och med sol. Promenad med kaffe, fågelsång och på eftermiddagen då åkte presseningen av möblerna på altan och ännu en skön eftermiddag med mat utomhus.Det blev en skön, härlig påsk det men det gick åt en timme märkte jag på söndagmorgonen.


Dagens citat "De medborgerliga friheterna är som liktornar: man lägger märke till dem först när någon trampar på dem" Paul Reynard

Ha det gott


1 kommentar:

  1. Skönt att veta att våren är på väg hemmavid även om det är lite fram och tillbaka. Jättebra citat. Har inte haft några liktornar tack och lov men det räcker med att bli trampad på tårna för att förstå...

    SvaraRadera