torsdag 9 april 2015

Jag vill ju inte ställa till det

Efter gryningsljuset trängt in i glipan mellan gardin och vägg och jag lättat på gardinen, såg jag den blågrå täckta himlen. Jag var dock klart inställd på att det som fanns på min todo lista skulle göras. Tvätta bil, handla lite här och där städa upp lite hemma vid. När det var gjort fanns ro för att läsa lite och en stund vid datorn.

Det fanns mycket i tidningen som skulle kunna kommenteras;

SD:s ständiga försvarande av sitt förflutna. Att de och de som röstar på dem inte inser att allt är på fel väg. Mångfald är den enda vägen till utveckling. Så är hela universum uppbyggt så varför skulle människorna låsa sin dörr och hålla andra utanför, segregera sig från varandra in i inavel?

Underhålla av järnvägsnätet är eftersatt. Så går det väl om för mycket vinstintresse blandas in och styrningen av kvalitén förslappas. Detta har alliansen orsakat och pengar sparades men, men.

Det rånas, skjuts och knivhöggs både här och där. Orsaken därtill är en liten grupp individer som står för en stor andel av detta. Varför görs inget åt det. Sätt Leif GW Persson på att organisera polis och skruva till lagen så den blir effektiv.

Jag säger inget jag ligger lågt, knyter näven i fickan. Vill ju inte ställa till det med bråk

    

4 kommentarer:

 1. Många knutna nävar i många fickor är jag rädd.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med föregående talare.

  SvaraRadera
 3. Varför får inte Leif GW organisera polisen? Den frågan har jag ställt mig många gånger.

  SvaraRadera
 4. Ojoj, ja, många knutna nävar i byxfickor.

  SvaraRadera